Dění v týdnu: Skáče Hradištko, Zduchovice, Olomouc, na drezury do Brna

ikonka

V druhém červencovém týdnu začíná sportovní dění na domácích kolbištích od čtvrtka 9. července čtvrtým kolem skokového KMK v Hradištku, kde se bude skákat až do neděle. Parkury jsou na programu také ve Zduchovicích a Olomouci, drezury na Panské líše.
07.07.2020 14:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Hradištko se v druhém červencovém týdnu stane dějištěm KMK a OM

 

Čtvrté skokové kolo Kritéria mladých koní se odehraje v jezdeckém areálu v Hradištsku u Sadské ve čtvrtek 9. července. Po třech kolech jsou v čele žebříčku čtyřletá Laomi W a čtyřletý Ares, pětiletá Snow Lady a pětiletý Cornessini, šestiletá Gia Acorada a šestiletý Presley-S.
 
V následujících dnech, konkrétně od pátku 10. do neděle 12. července, bude sportovní dění na Hradištku pokračovat skokovými závody Champions Tour, jejichž součástí je rovněž oblastní mistrovství. Uzávěrka přihlášek je ve středu 8. července ve 23:00.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat zde: KMK, CHAMPIONS TOUR.
 
 

Třídenním skokovým závodům Channel Star Zduchovice předskočí hobby soutěže

 

Také ve Zduchovicích se začne skákat již ve čtvrtek 9. července, kdy bude na programu šest hobby soutěží od 40 do 100 centimetrů, pokračovat se bude až do neděle skokovými závody Channel Star Zduchovice, které vyvrcholí nedělním jednohvězdovým ST.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat zde: HOBBY, CHANNEL STAR.
 
 

Equine Sport Center zve ve dnech 10. až 12. července na Cenu města Olomouc

 

V pátek 10. července odstartují třídenní skokové závody v jezdeckém areálu Equine Sport Center Olomouc. Hlavní soutěž s překážkami do 140 centimetrů se pojede jako Cena města Olomouce 2020 a je na programu v neděli. Uzávěrka přihlášek je v úterý 7. července ve 23:00.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Úlohy od hobby až po Svatého Jiří jsou na programu v Brně na Panské líše

 

Celkem jedenáct úloh je vypsáno v sobotu 11. července při drezurních závodech v Brně Panské líše. Úvodní soutěž poběží jako hobby Z1, zbývajících deset je od úrovně DU-A až po závěrečného Svatého Jiří. Uzávěrka přihlášek je ve středu 8. července ve 23:00.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz