Dění v týdnu: Nesvačilové v Cáchách. Dál běží maraton Global Champions

ikonka

První červencový víkend bude opět nabitý atraktivními závody. V Cáchách probíhá festival, jehož se zúčastní bratři Jiří a Radek Nesvačilovi. V Monaku pokračuje maraton Global Champions. Těšit se můžeme na první mistrovství ČR.
29.06.2022 14:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 

Už od 24. června probíhá v Cáchách tradiční světoznámý jezdecký festival, při němž se v několika disciplínách představí světová špička. První červencový víkend bude patřit mimo jiné CAIO, do kterého nastoupí také čeští vozatajové Radek Nesvačil a Jiří Nesvačil mladší.
 
Do St. Margarethen na CDIYH se s mladým drezurním koněm chystá Michal Košťál a parkurová jezdkyně Kateřina Bubáková startuje na CSI v Knokke. Sestry Charlotte a Emma de Moussac se představí na CSI v Deurne. České barvy nebudou chybět při Global Champions. Další kolo se pojede v Monte Carlu, je to už sedmý mítink v řadě od poloviny května. V týmu Prague Lions nebude chybět Anna Kellnerová. Sára Víngralková pak pojede soutěže pro jednotlivce. V CSI2* budou v rámci mítinku v Monaku závodit Kristina a Anna Marie Vítek.
 
Plný je také domácí kalendář závodů. Od 1. do 3. července se bude skákat ve Zduchovicích. A víkendové dny budou patřit parkurům také v Zemském hřebčinci v Písku. Do Přeštěnice zamíří jezdci všestrannosti. Nejprve tam proběhnou řadové národní závody a od 3. července odstartuje mistrovství České republiky pro děti, juniory a jezdce na pony. Celkem proběhne v Česku na dvacet akcí. 
 
Ilustrační foto: Maria Grassia / LGCT