Dění v týdnu: Na Memoriál Jana Papouška se chystá Opatrný i Kellnerová

ikonka

Závěr června přinese na českých kolbištích atraktivní podívanou v podobě hvězdně obsazeného téčka v rámci martinického Memoriálu Jana Papouška, Zduchovice hostí drezury až do úrovně Grand Prix, zatímco v Čakovičkách zahájí Zlatá podkova ve spřežení.
23.06.2020 10:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Memoriál Jana Papouška v Martinicích zahajuje ve čtvrtek 25. června

 

Sedmnáct soutěží, čtyři dny a atraktivně obsazené a bohatě dotované nedělní téčko - to je další ročník martinického Memoriálu Jana Papouška. V hlavní soutěži bude startovat Aleš Opatrný s Forewerem i Gentlemenem, stejně tak i Anna Kellnerová se Silverstonem a Catch Me If You Can.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

Dvouměsíční závodní maraton završí ve Zduchovicích drezury

 

Ve dnech 26. až 28. června bude jezdecký areál ve Zduchovicích patřit drezurním a paradrezurním jezdcům. Ti budou moct mimo jiné sbírat cenné body v seriálu Český pohár ČJF v drezuře a utkat se ve finále Národního drezurního poháru ČJF pony. Soutěžit se bude až do úrovně Grand Prix.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

V Královicích se v sobotu sejdou amatérští skokoví jezdci

 

Jezdecký areál Královický dvůr u Slaného hostí v sobotu 27. června další díl amatérské série Paragan Jump Tour. Na programu je celkem osm soutěží z toho tři hobby, nejvyšší soutěž se uskuteční na úrovni S. Uzávěrka přihlášek je ve středu 24. června.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

První letošní kolo Zlaté podkovy spřežení hostí Čakovičky

 

V sobotu 27. června zahájí v Čakovičkách úvodní letošní kolo seriálu Zlatá podkova v disciplíně spřežení. Přihlášeno je přes čtyřicet kočárů v pěti kategoriích, z nichž nejpočetněji obsazená jsou jednospřeží.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

Vingrálková míří do Polska, mladé drezuristky do Maďarska

 

Na konci června se chystají reprezentovat české reprezentantky v Polsku a Maďarsku. Skoková ekipa ve složení Sára Vingrálková, Eliška Hasnedlová a Nikola Bielíková se účastní mezinárodních závodů v Ciekocinku, zatímco drezurní mládež, konkrétně Zuzana Hradilová, Anna Procházková, Daniela Prokešová a Victoria Schopper jsou přihlášeny na CDI Mariakalnok.
 
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz