reklama 11C

Dění v týdnu: Juniory a děti čeká na CSIO v Hagenu důležitá prověrka

ikonka

Další důležitá prověrka před letošním mistrovství Evropy čeká děti a juniory. Početná ekipa vyráží na CSIO do Hagenu. Do Achleitenu jede drezurní reprezentace a zahálet nebudou ani voltižéři, kteří míří na CVI do Pezinku. Více se dozvíte v článku.
10.06.2019 16:40  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Od 11. do 16. června budou děti a junioři závodit na CSIO v německém Hagenu. V dětské kategorii se představí Daniel Hakr, Štěpán Filip, Laura Najmanová, Adéla Opatrná a Viktor Skutecký. Do juniorských soutěží nastoupí Sára Vingrálková, Kateřina Tomanová, Tereza Svobodová, František Stružinský, Sofie Najmanová, Tereza Markusková a Petra Pařenicová.
 
Skákat se za české účasti bude také ve Villachu v Rakousku. Nahlášená je tam Emma de Moussac. Pokračuje také série Global Champions za účasti členů Prague Lions. Další kolo se pojede na novém místě, a to ve Stockholmu.
 
Do Achleitenu na drezurní CDI vyráží Eva Jančaříková, která pojede úlohy pro mladé koně s Iffendicem. Hana Vášáryová má do CDIYH přihlášené koně David du Plessis-Belliere a Winston. Doplní je ještě Jan Zamec s Let´s Dance. Juniorské úlohy čekají na Evu Vavříkovou s Belle Ennie a Siracusou a Elišku Skřivanovou na Farewell. Čtyřhvězdové CDI absolvuje Vanda Bělinová na Conellym a Eva Jančaříková s Kandrem VH Mettenhof.
 
Vozatajové jedou do polské Ksiaze na CAI. S pony párem bude závodit Michal Kořínek, v jednospřeží bude startovat Markéta Sedlinská a do soutěže párů nastoupí Markéta Jelínková a Václav Coufalík.
 
Na CEI do Šamorína se chystá Michaela Jakešová, která pojede v sedle klisny Pretorie Symphonie 120 kilometrů. Na Slovensko do Pezinku se vypraví také voltižéři. V přihlášce jsou skupiny TJ Slovanu Frenštát, JK voltiž Albertovec i řada jednotlivců včetně Terezy Czyžové.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE