Dění v týdnu: Čeští jezdci budou závodit v pěti evropských městech

ikonka

Také v týdnu od 10. února zůstanou děvčata Anna Marie a Kristina Vítek v portugalském městě Vilamoura, kde budou pokračovat v závodění. V předchozím týdnu nasbíraly nejedno cenné umístění. Reprezentovat budou čeští jezdci i na dalších místech Evropy.
11.02.2020 20:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


V únoru se již čeští reprezentanti naplno účastní mezinárodních závodů. V týdnu od 10. do 16. února budou hájit české barvy hned v pěti koutech Evropy.
 
Již od předchozího týdne zůstávají sestry Anna Marie a Kristina Vítek v portugalském městě Vilamoura, které se v roce 2020 stane dějištěm mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců. Obě se v prvním týdnu pravidelně účastnily slavnostního dekorování a v neděli zakončila Anna Marie vítězstvím ve stodesítce a třetím místem ve stodvacítce, Kristina byla v soutěži do 110 centimetrů třetí.
 
Zastoupení bude mít Česká republika rovněž na mezinárodních závodech ve španělské Olivě díky Veronice Kolářové a Marianě Michlíčkové. V té samé zemi, avšak o pár set kilometrů dále ve Vejer de la Frontera, se oblíbené Sunshine Tour účastní Aleš Opatrný, Sára Vingrálková a Kateřina Tomanová. Belgický Lier navštíví se svými koňmi Martin Řezníček a na start CDI-W v německém Neumünsteru se postaví Libuše Mencke.
 
Na snímcích Anna Marie a Kristina Vítek/Vilamoura. Foto archiv Barbory Tomanové