reklama 11B

Dění v týdnu: Český skokový pohár i Zlatá podkova. Kalendář je nabitý

ikonka

Jezdecký kalendář pro týden s číslem 20 je nabitý akcemi. Vždyť jen ve skokové disciplíně se odehraje patnáct oficiálních závodů včetně dalšího kola Českého skokového poháru. Pokračovat bude Zlatá podkova, pojedou se i dostihy nebo rodeo.
14.05.2019 16:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem patnáctery parkurové závody najdeme pro dvacátý týden v kalendáři České jezdecké federace. V Ostravě se ve dnech 17. - 19. května odehraje třetí kolo Českého skokového poháru. Mítink zařazený do Hořovické Tour se bude konat o víkendu v Hořovicích, které také budou ve středu 15. května dějištěm zahájení Kritéria mladých koní. 
 
Na Májové drezury můžete zavítat do Brna na Panskou líchu. Drezura se pojede i v Praze Přední Kopanině. V Praze také proběhnou voltižní závody v areálu TJ Orion v Modřanech. 
 
Pokračovat bude Zlatá podkova. Jezdci spřežení zamíří na první kolo roku 2019 do Těšánek, militaristy čeká už třetí kolo v Dvorečku. Vytrvalce zaujmou závody v Pastvinách u Dlouhomilova a jezdci reiningu mohou zamířit na kvalifikační závody do Čeladné.
 
V Dnešicích na Plzeňsku se bude konat akce zařazená do série ProRodeo Tour. Na programu jsou disciplíny Team Penning, což je oddělování telat od stáda, práce s lasem Calf Roping a Team Roping i Barrel Race.
 
V Praze Velké Chuchli se v sobotu 19. května pojedou klusácké dostihy, neděle bude patřit rovinovým dostihům. Na programu je 70. Velká květnová cena. Na Letenské pláni v Praze se odehraje výstava arabských plnokrevníků.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE