reklama 11C

Dění v týdnu: CCI4* Strzegom s českou účastí. Zvára míří do St. Tropez

ikonka

Čeští jezdci se ve druhém říjnovém týdnu představí na čtyřech různých místech v Evropě. Početná ekipa vyráží do Strzegomi, kde se konají mezinárodních závody ve všestrannosti. Ondřej Zváru bude skákat v St. Tropez a CEI v Šamoríně čeká vytrvalce.
09.10.2019 09:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Čeští reprezentanti nezahálejí. Do polské Strzegomi se chystají militaristé. Petr Lacina s Kamikatze tam pojede soutěž CCI4*L a v sedle Trika nastoupí do CCI3*S. Tři hvězdy absolvují také Barbora Kamírová s klisnou Vanessou Mae a Diana Lochmanová se Simonem. Do takzvaných dlouhých dvou hvězd je nahlášená Michaela Balounová s Empatií, Lucie Hlavatá s valachem jménem Kai, Petr Myška a Nick, Michal Slezák a Over Look, Betty Richterová s Mahemou a Barbora Kamírová s klisnou Contha Balou. Sestavu v CCI2* L doplní ještě Natália Tarabini v sedle Ryka a Alžběta Vyštajnová s Elzarem.
 
Čtyřhvězdové parkurové soutěže se budou konat v St. Tropez, kam je přihlášený Ondřej Zvára a jeho svěřenci Chaccolan a Quimero M. Do CSI2* pak nastoupí s Cici Z, Commaronem Z a Fritskem. Belgický Opglabbeek je cílem parkurové jezdkyně Valentýny Kukové, která bude sedlat koně Spotlight Z, Udget du Rozel a Chicago Ra. 
 
Na Slovensko jedou vytrvalci. Petra Boudníková s Al Gatou vyrazí na trasu dlouhou 160 kilometrů, do stodvacítky nastoupí Alžběta Poláčková a Kar Zohar Almas a také další dvojice Lucie Škábová na koni Budvar. Do CEI na 80 kilometrů je přihlášená Lucie Kubíková a All Shamalgan.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE