reklama 11B

Dance and Jump součástí Prague Equestrians store

ikonka

Vánoční svátky nepřináší pouze shon a stres, ale také řadu dárků, zajímavých překvapení a plánů na další rok. Jednou z čerstvých novinek pro všechny fanoušky koní a jezdectví je spojení dvojice velkých obchodů s jezdeckými potřebami. Co vás čeká?
19.12.2018 08:18  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Prague Equestrians store se stává novým majitelem obchodu Dance and Jump, který na podzim roku 2018 oslavil již 14. narozeniny. Oznámení si jen na Facebooku přečetlo již tisíce fanoušků a zákazníků. Nejen na ty čeká řada příjemných změn a slevových akcí. 
 
Na straně Dance and Jump neváhejte využít velkého výprodeje (slevy 40 % a více), který je součástí příprav na plánované stěhování celé prodejny Dance and Jump. Zároveň nejoblíbenější produkty a nejzajímavější značky z Dance and Jump již brzy najdete v nabídce Equestrians, a to jak na prodejně (Výpadová 1676/4a, 153 00 Praha 5 - Radotín, tak online na stránkách internetového obchodu. V pestrém zástupu značek nechybí například Cavalleria Toscana, Eskadron, Equestrian Stockholm, LeMieux nebo PS of Sweden.
 
Zákazníci jednoho či druhého obchodu nemusí mít absolutně žádné obavy ze zdražování a zúžení nabídky. Spojení dvou oblíbených obchodů přinese čerstvé kolekce, lepší služby a bezkonkurenční ceny. Spojení otevírá dveře k přivítání zatím neznámých značek, které v České republice nejsou nabízeny, třebaže se mohou pochlubit vysokou kvalitou a odolností.
 
Všechny informace kolem nově vzniklého „dvojspřeží“ najdete vždy na facebookové stránce Equestrians.cz, kde se vždy dozvíte o plánovaných akcích jako první. Jednou z právě probíhajících akcí Equestrians jsou adventní slevy, slosovací soutěž účtenek z kamenné prodejny o jezdeckou helma Samshield Shadow Matt v hodnotě 7700 Kč a 2+1 zdarma na zboží ve slevě.
 
/PR článek/



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE