reklama 11A

Další triumf Johany Vášáryové v Máriakálnoku. Uspěla i Ariela Dvorská

ikonka

Čeští drezurní reprezentanti závodí ve dnech 6. až 9. května na CDI v maďarském Máriakálnoku. Páteční program přinesl úspěch hned několika z nich. Johana Vášáryová si připsala další vítězství. Dařilo se i Ariele Dvorské a Elišce Skřivanové.
07.05.2021 19:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Maďarský Mariakálnok je během druhého květnového víkendu dějištěm mezinárodních drezurních závodů CDI. Účastní se jich i česká ekipa, a nutno poznamenat, že úspěšně.
 
V pátek 7. května si Johana Vášáryová dojela už pro druhé vítězství, když nenašla s Firestonem přemožitele v túře pro děti CDICh. Velmi dobře si vedla Ariela Dvorská v sedle Moschina 9, s nímž se umístila na čtvrté příčce ve finále pro pětileté koně. Rozhodčí jí ocenili vysokou známkou v hodnotě 74,800 %.
 
V rundě pro mladé jezdce si Eliška Skřivanová na Farewell zapsala sedmé místo se ziskem více než 66 %. Laura Lišková s Wormanem byla v téže úloze jedenáctá. Její výsledek měl hodnotu 64,676 %. 
 
Do kvalifikace CDI-W, tedy soutěže World Cup, nastoupil v českých barvách Michal Košťál s Little Jackem. Jeho výkon ohodnotil sbor rozhodčích známkou bezmála 61 %.
 

Výsledky najdete TADY

 
Foto: Nataša Skřivanová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE