reklama 11B

Další kvalifikace Zlaté podkovy proběhly v Těšánkách a Dvorečku

ikonka

Seriál Zlatá podkova má za sebou další z kvalifikačních kol. Třetí květnový víkend patřil oběma disciplínám - areál Gruntu Galatík v Těšánkách hostil druhou kvalifikaci pro spřežení a ve Dvorečku se soutěžilo letos již potřetí ve všestrannosti.
20.05.2019 06:29  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Military centrum Dvoreček hostilo o víkendu 18.-19. května více než čtyři desítky jezdeckých dvojic všestrannosti, přičemž do soutěže Zlaté podkovy nastoupili čtyři odvážlivci. S výsledkem 33,5 bodů zvítězila Adéla Císařová a Chesterton. Nejpočetněji obsazená byla Stříbrná podkova. Z devíti účastníků předvedla celkově nejlepší výkon ohodnocený 30,48 body Alžběta Vyštajnová a Elzar.
 
 
Areál Gruntu Galatík v Těšánkách přivítal na padesát spřežení, která byla vyhodnocena nejen v rámci seriálu Zlatá podkova, ale rovněž se jednalo o oblastní mistrovství Jihomoravské i Severomoravské oblasti. Soutěž čtyřspřeží bohužel neproběhla, zatímco jednospřeží se sešlo dvacet. V této kategorii se po úvodní části dařilo nejvíce MVDr. Markétě Sedlinské s koněm Conversano XIII-14. Soutěž dvojspřeží velkých koní vedl po parkuru a drezuře Tomáš Jelínek s koňmi Pluto II Rebeca-16 a Pluto VI CZ se 70,16 trestnými body a dvojspřeží pony před terénní zkouškou patřilo Mgr. Monice Pospíšilové s koňmi Ges a Sára. Zatím bohužel nejsou dostupné celkové výsledky - jakmile budou k dispozici, budeme vás informovat.
 
Foto archiv pořadatelů / FB



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE