reklama 11C

Další dva roky. Slavia pojišťovna zůstává partnerem Velké pardubické

ikonka

Slavia pojišťovna uplatnila opci a bude titulárním partnerem Velké pardubické na další dva roky. Generální ředitel Karel Waisser ve čtvrtek uvedl, že firma má zájem na dalším rozšíření spolupráce s pardubickými dostihy.
14.11.2019 16:12  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
Do příštího 130. ročníku Velká pardubická vstoupí se stabilním titulárním partnerem. "Slavia pojišťovna prodloužila spolupráci na další dva roky, a tak se její jméno s Velkou pardubickou spojuje minimálně do roku 2021," uvedl ve čtvrteční tiskové zprávě generální ředitel společnosti Karel Waisser.  
 
Slavia pojišťovna se titulárním partnerem nejstaršího a nejtěžšího dostihu stala v polovině roku 2019. "Rozhodli jsme se uplatnit opci a prodloužit spolupráci na další dva roky. V této souvislosti dochází také k navýšení obchodního plnění a rozšíření spolupráce, která bude spočívat ve využití závodního areálu pro eventy Slavia pojišťovny. Zvažujeme i zařazení dostihu s dotací Slavia pojišťovny v jednom z kvalifikačních dnů,“ vysvětluje Waisser. 
 
"Rozhodnutí Slavia pojišťovny jsme samozřejmě přivítali. Potvrzuje to naše přesvědčení, že naše volba partnera byla správná a že jsme – i díky propojení dvou silných, českých a tradičních značek – našli silného spojence," komentoval rozhodnutí pojišťovny místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. a náměstek primátora města Pardubice Petr Kvaš. 
 
Slavia pojišťovna se letos zapojila do druhé poloviny sezony. "Už v letošním roce se Slavia pojišťovna podílela také například na programu výstavy Koně v akci, pro příští léta jednáme o rozšíření spolupráce kromě dostihů také na další projekty. Věříme, že spokojenost ze vzájemného partnerství je na obou stranách a že máme ještě dostatek prostoru k dalším aktivitám," řekl výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Jaroslav Müller. 
 
V roce 2020 oslaví Velká pardubická kulaté jubileum. Druhou říjnovou neděli se poběží už 130. ročník legendárního dostihu. Oslavy a připomínky historie Velké pardubické se budou prolínat celou příští sezonou. 
 
Zdroj: tisková informace Dostihového spolku Pardubice
Ilustrační foto: Ivan Krejza




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE