reklama 11A

Czech Equestrian Team pozve na CSI při GC PlayOffs nejen české mistry

ikonka

Druhý ročník galashow světového parkuru GC PlayOffs se odehraje ve dnech 21. až 24. listopadu opět v Praze. Stejně jako loni se v O2 areně představí ti nejlepší z nejlepších. Vedle nich však dostanou příležitost i jezdci z nižší kategorie CSI2*.
04.04.2019 07:06  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Během předposledního listopadového víkendu se O2 arena v Praze stane podruhé dějištěm galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs 2019. Jde o mezinárodní parkurový mítink na nejvyšší možné úrovni obtížnosti CSI5* a zúčastní se ho nejlepší jezdci a koně světa. Hlavními body programu bude vyvrcholení celoroční série družstev Global Champions League a seriálu jednotlivců Longines Global Champions Tour. 
 
Možnost okusit atmosféru prestižních závodů však budou mít i jezdci, kteří se seriálu neúčastní, a pro které to bude cennou a nenahraditelnou zkušeností. Organizátor opět vypisuje vedle nejvyšší obtížnosti souběžně také závody kategorie CSI2*. 
 
Při loňském Global Champions Prague PlayOffs se úspěšně účastnili dvouhvězdových soutěží mimo jiné talentovaní čeští junioři a mladí jezdci. Letos budou mít pozvání k účasti na CSI s dvěma hvězdami zajištěné mistři České republiky 2019 v kategoriích mladší a starší junioři, mladí jezdci a senioři a také vítěz finále Českého skokového poháru 2019. Na účastníky finále na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v nizozemském Zuidwolde čekají dvě volné vstupenky na celé GC PlayOffs. Dvě volné vstupenky dostane i letošní vítěz Czech Junior Cupu, který je součástí Českého skokového poháru. 
 
Zájemci o start v soutěžích CSI2* se mohou hlásit od dnešního dne na e-mailovou adresu: sport@pragueplayoffs.com. S ohledem na omezený počet míst si pořádající Czech Equestrian Team vyhrazuje právo výběru účastníků podle výkonnosti přihlášené dvojice na úrovni CSI2*, která bude i letos vypsaná na obtížnosti 135 až 145 centimetrů. Přihlášky budou zájemcům finálně potvrzeny do konce května 2019. 
 
Podrobnosti o programu závodů i další informace najdete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou již v předprodeji prostřednictvím sítě Ticketportal.cz.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová / PPO




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE