reklama 11B

Čtyřspřeží Exella opět vítězné i při SP v Ženevě

ikonka

Další vítězství v rámci kvalifikačních kol Světového poháru spřežení 2018/2019 si připsal 9. prosince australský reprezentant Boyd Exell, který spolu se svým čtyřspřeží ani v rámci kola v Ženevě nenašel v konkurenci pěti spřežení přemožitele…
09.12.2018 21:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

S další zlatou příčkou odjíždí z ženevského kola Světového poháru spřežení 2018/2019 Australan Boyd Exell. Australské spřežení tak zvítězilo v rámci kvalifikačních kol Světového poháru podruhé v řadě.

Do takzvaného Drive-off  postoupila trojice čtyřspřeží. Boyd Exell (AUS) i Bram Chardon (NED) dokončili základní kolo bez chyb, s jednou chybou pokračoval Maďar József Dobrovitz. Tento maďarský reprezentant byl z trojice jediný, který dovezl do cíle drive-off nulu, čas 158,03 vteřin tohoto spřežení stačil až na bronz. Pro stříbro si dojel Bram Chardon, který počítal penalizaci osmi bodů, ale s výsledným časem 153,24 vteřin.

Čtyři body pak počítal Boyd Exell, který ale protnul cílovou pásku s konečným časem o bezmála tři vteřiny rychlejším než druhý umístěný, a tak zvítězil.

Videozáznamy z této soutěže najdete spolu s výsledky POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE