reklama 11A

Čtvrteční Longines Master v Paříži pro Smitha

ikonka

Během čtvrtečního pozdního večera se v Paříži skákalo při Longines Masters od Paris. Úvodní závodní den 29. listopadu přinesl hlavní soutěž 145 centimetrů vysokou, kde nakonec zvítězil reprezentant Spojených států amerických Spencer Smith…
30.11.2018 12:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvyšší soutěží čtvrtečního dne byl parkur 145 centimetrů vysoký, který byl rozdělen do dvou částí. V soutěži při CSI5* Masters One odstartovalo přes 40 dvojic. Z vítězství se nakonec radoval zástupce Spojených států amerických Spencer Smith, který sedlal klisnu Happiness.

Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou na čas a ten vítězný činil 53,09 vteřiny. O zhruba sedm desetin pomalejší výkon znamenal druhé místo pro irského jezdce Billyho Twomey, kterého bylo možné sledovat s Ardcolum Dukem.

Elitní trio pak uzavřela domácí dvojice Félicie Bertrand a Urano de Cartiagny. V tomto případě však byl již časový rozdíl výraznější, neboť se jednalo o celé vteřiny, nikoliv jen desetiny.

Na stejném parkuru pak startovali jezdci v rámci CSI2* Masters Two. V tomto případě odstartovalo více jak 60 dvojic. Na vítězství stačil čas 55,77 vteřiny, který patřil Charlottě Bettendorf s Raia d´Helby. Opět bylo možné vidět v elitní trojici domácího reprezentanta, a to nyní Jacquese Helmlinera s Tonicem Des Mets.

Třetí nejlepší výsledek pak zaznamenal Louise Saywell s Golden Wave Ol z Velké Británie, a to bezchybným výkonem v čase 58,99 vteřiny.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE