reklama 11A

Čtvrteční dění v Poznani s českými starty

ikonka

Během čtvrtečního dne 29. listopadu se v polské Poznani skákalo při CSI4*-W až do soutěže 145 centimetrů vysoké. V této náročné zkoušce jsme měli jednu českou zástupkyni, a to mladou českou reprezentantku Sáru Vingrálkovou…
29.11.2018 18:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěž čtvrtečního dne, která nesla označení Big Round, se jela jako dvoufázové skákání. Jednalo se o speciální typ soutěže, kdy do druhé fáze postoupili všichni jezdci, kteří dokončili první fázi.

Česká reprezentantka Sára Vingrálková sedlala Kas-Siniho DC a patřila mezi první startující. V první fázi si česká dvojice připsala celkem 8 trestných bodů. V té druhé se jí pak dařilo o něco více, když na konto přidala jednu chybu. Výsledek 12 trestných bodů však na přední příčky nemohl stačit.

Parkur Middle Round s výškou 140 centimetrů absolvovaly dvě české jezdkyně. Lépe si vedla Zuzana Zelinková, která s Larimou inkasovala 4 trestné body za jednu chybu na parkuru.

Sára Vingrálková se představila v této soutěži CSI4*-W s Oscarem des Fontaines a odvezla si výsledek 8 trestných bodů.

V odpolední části programu pak startovala Sára Vingrálková s klisnou L´Amour v soutěži Big Round jedoucí se při CSI1*. Dvojice na parkuru nechybovala, pomalejší čas jim pak vynesl čtrnácté místo konečného počadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE