reklama 11A

Čtvrté místo Ondřeje Zváry při CSI Kreuth

ikonka

Česká ekipa sbírala elitní příčky i v pátek 30. listopadu. V nejvyšší soutěži dne, kde překážky měřily 145 cm, se pod českou vlajkou nejvíce dařilo Ondřejovi Zvárovi. Ten si totiž v sedle Chaccolana dojel po bezchybné jízdě pro 4. místo…
30.11.2018 21:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Dvě jízdy bez chyb na překážkách také předvedl Aleš Opatrný. Tento český reprezentant si v sedle Idaria Van Het Netehof připsal konečnou šestou příčku. V sedle VDL Fakira ale zaznamenal jeden trestný bod za překročení času. S nulou dokončily tuto soutěž další dvě české dvojice, a to Michaela Rodová v sedle Cartana K i Sergei Motyguine s Dylanem.

Do elitní desítky se v rámci pátečního programu mezinárodního mítinku v Kreuthu probojovala také Valentýna Kuková v sedle koně Chicago-ra i Jan Štětina s Gylordem na překážkách vysokých 125 cm při CSI1*, Michaela Novotná spolu s Capriolo, Adéla Opatrná a Lordany i Ria Hoffmesterová s Carou Z v soutěži, kde překážky měřily 115 cm při CSI AmB a Tereza Veselá a Histannie i Linda Portychová s Juliett v soutěži určené pro šestileté koně.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE