reklama 11A

Vachutka při ČSP v Suché opět o vlásek druhý. Sobotní ST vyhrál Jindra

ikonka

Sobotní program při ČSP v Litomyšli zakončilo ST se čtyřicítkou účastníků, během něhož se opakovala podobná situace jako v pátek. Vachutkovi opět uniklo vítězství, tentokrát ještě těsněji a to o pouhé tři setiny sekundy! Vítězství mu vyfoukl Jindra.
08.06.2019 20:23  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

Sobotní stočtyřicítka zakončila předposlední den dalšího kola Českého skokového poháru v Litomyšli. Podobně jako v pátečním handicapu pro střední a velkou túru uteklo vítězství Ladislavu Vachutkovi s koněm Vanilla Rose-H o ten nejtenčí vlásek. O pouhé tři setinky sekundy rychlejší byl Jaroslav Jindra na koni Gina a vysloužil si tak vítězství v Ceně Stáje Manon Jiří Skřivan. Jako třetí dokončil Marek Hentšel a Trend Delsendam Z.
 
Součástí sobotního programu bylo rovněž finále Amateur Tour na parkuru stupně ZL, do něhož nastoupilo čtyřiadvacet startovních dvojic, z nichž sedm se probojovalo do rozeskakování. S výrazným náskokem nejrychlejší byla v rozeskakování Michaela Brožková a Cornelius.
 
V soutěži s handicapem na 115 a 125 centimetrů v rámci Czech Junior Cupu se rozeskakovala třetina z celkové třicítky účastníků a sedm z nich dojelo čistě i v rozeskakování. Vítězství si nakonec vybojovala Gabriela Kopřivová na koni Kiara.
 
V parkuru stupně S** střední túry se z téměř šedesáti účastníků dařilo nejvíce Jiřímu Tmějovi a Atile a v malé túře na 120 centimetrů vyhrála Ing. Štěpánka Zavoralová se Simonou.
 

O pátečním dění v Litomyšli se dočtete v tomto článku: "V pátečním vrcholu ČSP ujel Štětina o desetinu sekundy Vachutkovi"

 

Kompletní výsledky sledujte ZDE.

 

Foto Michaela Javůrková

 





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE