reklama 11A

ČSP nově zamíří do Chuchle Areny Praha. Finále proběhne v Hořovicích

ikonka

Asociace Český skokový pohár schválila termínovou listinu 19. ročníku domácí parkurové extraligy v sezoně 2020. První kolo budou hostit Martinice, finále se po dvou letech vrátí do Hořovic. Novým pořadatelem se stane Chuchle Arena Praha.
21.10.2019 10:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Seriál Český skokový pohár, který je právem označován za domácí parkurovou extraligu, proběhne v roce 2020 již podevatenácté. Zahajovací Velká cena se uskuteční v areálu Resortu Equitana v Martinicích u Březnice v neděli 19. dubna a navazovat budou tři květnové mítinky, konkrétně v Brně (3. května), v Hradištku u Sadské (17. května) a na travnatém kolbišti v Ostravě – Staré Bělé (24. května). Jediný červnový termín, a to hned první víkend v měsíci, má Suchá u Litomyšle. Další dění bude pokračovat až začátkem července v druhém pohárovém areálu s travnatým kolbištěm – ve Frenštátu pod Radhoštěm.
 
Srpen bude opravdu velmi nabitý. Seriálová kola zaplní hned čtyři z pěti víkendů. Nejprve účastníci zavítají 2. srpna na Velkou cenu do Olomouce, o dva týdny později se přesunou do Opavy (16. srpna), čtvrtý srpnový víkend má rezervovaný Ptýrov u Mnichova Hradiště (22. srpna) a koncem měsíce se úplně poprvé tento seriál představí na závodišti Chuchle Arena Praha.
 
Předposlední jedenácté kolo je naplánováno dva týdny před velkým finále. Důležité body se budou přidělovat 13. září ve Zduchovicích u Kamýku nad Vltavou. Poslední kolo a následně velké finále vyhrazené pro čtyři nejlepší jezdce bude hostit po dvou letech jezdecký areál v Hořovicích na Berounsku, a to ve dnech 26. a 27. září.
 
Všechna kola Českého skokového poháru jsou obvykle tří až čtyřdenní. Termínová listina aktuálně zahrnuje pouze finálové dny a délka trvání jednotlivých mítinků bude upřesněna v rámci schválení kalendáře závodů České jezdecké federace. Další podrobnosti najdete na webu www.ceskyskokovypohar.cz.
 

Termínová listina Českého skokového poháru 2020:

19. 4. Velká cena Martinic
3. 5. Velká cena Brna
17. 5. Velká cena Hradištka
24. 5. Velká cena Ostravy
7. 6. Velká cena Litomyšle
5. 7. Velká cena Frenštátu pod Radhoštěm
2. 8. Velká cena Olomouce
16. 8. Velká cena Opavy
22. 8. Velká cena Ptýrova
30. 8. Velká cena Prahy Velká Chuchle
13. 9. Velká cena Zduchovic
26. a 27. 9. Velká cena Hořovic + FINÁLE ČSP
 
Ilustrační foto Zenon Kisza




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE