reklama 11A

CSIO Zduchovice: Markusková ovládla sobotní stočtyřicítku při CSIOY

ikonka

Čeští reprezentanti se prosadili v mezinárodní konkurenci a postavili se na stupně vítězů i při sobotním CSIO Zduchovice. Mimo výhry Terezy Markuskové zlato získala i Sára Vingrálková, a to při CSIYH. Adéla Opatrná se radovala ze stříbra v GP CSICh-B
27.04.2019 19:28  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Česká hymna se rozezněla zduchovickým areálem po vítězství Terezy Markuskové v sedle Collinse 21, která nenašla přemožitele v soutěži vypsané v rámci CSIOY na překážkách vysokých 135/140 cm.

O tom, jak náročný parkur byl pro mladé jezdce v této soutěži připraven, vypovídá fakt, že ani jedna dvojice ze startovního pole nedokončila bez trestných bodů. Nejlepšího výsledku dosáhla zmíněná Tereza Markusková, která vsadila na jistotu a bez chyb na překážkách přivezla do cíle tři trestné body za překročení času. I kdyby tato taktika Tereze Markuskové nevyšla, vítězství v této soutěži by zůstalo doma – ze stříbrné příčky se totiž radovala se čtyřmi trestnými body Michaela Rodová v sedle Jersy Flower.
 

Čtěte také: České družstvo dětí obhájilo vítězství v Poháru národů ve Zduchovicích
 

Další vítězství pro českou vlajku získala v rámci sobotního programu CSIYH1* Sára Vingrálková, která spolu s Damoclesem From Second Life Z zajela nejlépe parkur určený sedmi- a šestiletým koním s výškou překážek 125/135 cm.

V sobotu došlo také ke dvěma Grand Prix. V kategorii dětí CSICh-B se nejlépe prosadila Adéla Opatrná v sedle Alliante Z, která ve stopětadvacítce brala výsledné stříbro. V Grand Prix na překážkách vysokých 135 cm při CSIY-A se nejlepší česká dvojice Natálie Soukupová a Lord Legacy postavila těsně za stupně vítězů, a to na 4. příčku.


Výsledkové listiny a další informace k tomuto mítinku najdete na stránkách pořadatele POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Pavlína Markusková





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE