reklama 11C

CSI5* Stuttgart German Masters zahájil čtvrtek

ikonka

Během čtvrtečního dne 15. listopadu se otevřely brány skokovým jezdcům, kteří se při Stuttgart German Masters představují v soutěžích CSI5*-W. Úvodní den byly připraveny celkem tři skokové soutěže, v té nejvyšší slavil úspěch Pius Schwizer…
16.11.2018 07:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Soutěž 150 centimetrů vysoká, která se jela v rámci večerního programu, čítala na startu 47 dvojic. Případné chyby se přepočítávaly na vteřiny. To však nebyl případ těch nejlepších. Ve skvělém čase 57,51 vteřiny se dostal do cíle švýcarský zástupce Pius Schwizer, který se tak s Living The Dream radoval z vítězství. O více jak vteřinu zaostal na druhé příčce Maurice Tebbel s Chacco´s Sonem před Karlem Coxem s Evertem.

První soutěží jedoucí se při CSI5*-W byla v německém Stuttgartu zkouška 145 centimetrů vysoká, která se jela na čas. Vítězství patřilo holandskému zástupci Juru Vrielingovi. S Balticem VDL se dostal do cíle v čase 57,83 vteřiny. Jeho čas se nepodařil nikomu ze soupeřů překonat. Druhé místo obsadila Charlotte Bettendorf s Ikeou před třetím Felixem Hassmannem se SIG Chaccinusem.

V případě druhé soutěže 145 centimetrů vysoké se jednalo o dvoufázové skákání a na startu se sešlo celkem 50 dvojic.

Nejlepšího času a navíc bezchybného výkonu docílil Billy Twomey, když s Ardcolum Dukem absolvoval druhou fázi v čase 18,97 vteřiny. O zhruba dvě desetiny vteřiny pomalejší jízda znamenala druhou příčku pro domácího reprezentanta Andrease Kreuzera. Ten sedlal devítiletého Easy Blue. Elitní trio pak uzavřel Jos Verlooy a Japatero VDM.

Na startu máme také slovenského jezdce Bronislava Chudybu. Ten startoval se Zaprií ve dvoufázovém skákání 145 centimetrů vysokém a inkasoval 5 trestných bodů v druhé fázi. Následně ho bylo možné vidět i v druhé soutěži 145 centimetrů vysoké. I ve zkoušce hodnocené na čas inkasoval slovenský jezdec 5 trestných bodů. Tentokrát to bylo s New Yorkem.

V nejtěžší soutěži dne sedlal Bronislav Chudyba Lestera IX a dokončil v čase 62,69 vteřiny. K tomu přidal 4 vteřiny za chybu. Výsledný čas 66,69 vteřin stačil na 25. místo ve výsledkové listině.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE