reklama 11C

CSI5* po rozeskakování pro Davida Willa

ikonka

Celkem třináct jezdců se probojovalo do rozeskakování odpolední soutěže CSI5* s výškou překážek 150 centimetrů. V Ceně Empresa Media se z vítězství nakonec radoval německý reprezentant David Will. Dařilo se i Češce Anně Kellnerové…
15.12.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Třináct bezchybných jezdců ze základního kola postoupilo do rozhodujícího rozeskakování. V něm si celkem šest jezdců poradilo s připravenou trasou rozeskakování opět bez trestných bodů. Nejlepší výkon v soutěži 150 centimetrů vysoké nakonec podal německý zástupce David Will. V sedle dvanáctiletého valacha Foresta Gumpa absolvoval trasu rozeskakování bezchybně a v čase 32,58 vteřiny.

Těsně druhý skončil Maikel van der Vleuten, který s klisnou Arera C hodně spěchal, nakonec však dokončil o dvanáct setin vteřiny pomaleji. Z třetí pozice se pak s odstupem taktéž dvanáct setin vteřiny radoval Pius Schwizer. Tento Švýcar sedlal třináctiletého valacha Living The Dream.

Velice úspěšná byla i česká jezdkyně Anna Kellnerová, která v sedle desetiletého valacha Silverstone G absolvovala bez trestných bodů trasu základního kola i rozeskakování. Nakonec obsadila páté místo.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE