reklama 11A

CSI2* Wroclaw: Sára Vingrálková bezchybná v sobotní stočtyřicítce

ikonka

Sára Vingrálková zajela v sedle L'Amour nejvyšší sobotní soutěž na CSI2* Wroclav bez jediného trestného bodu. Skákalo se do stočtyřiceti centimetrů na čas a české dvojici se podařilo z více jak osmdesáti dvojic umístit na dekorované desáté pozici.
09.11.2019 20:55  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V sobotu 9. listopadu pokračovaly mezinárodní jezdecké závody v polské Wroclawi a v nejvyšší soutěži dne se dařilo české reprezentantce Sáře Vingrálkové v sedle klisny L'Amour. Ve stočtyřicítce na čas zajela bezchybně, což se z více než osmdesáti účastníků povedlo pouze deseti, díky čemuž se účastnila slavnostího dekorování i s Marianou Michlíčkovou, ta s oběma svými koňmi Idee van de Achterhoek a Quiete inkasovala pouze jeden trestný bod za překročení času.
 
Soutěž určenou pěti a šestiletým koním zcela ovládl Kamil Papoušek. S oběma svými koňmi se umístil na prvních dvou pozicích, vyhrál v sedle Charlyn, druhý byl Cherrado.
 
Bezchybné základní kolo i rozeskakování zajela ve stodvacítce Adéla Opatrná s koňmi Diablo Blue HS a Jersy Flower a umístila se s nimi na devátém a osmnáctém místě z více než padesáti startujících. V Elite Tour do stodeseti centimetrů zajela z Čechů jako jediná bezchybně Michaela Novotná a Clipper vd Begijnakker a patřila jim čtvrtá příčka.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto sweetieisafruit




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE