CSI Vilamoura: Vítkovy sbíraly v druhém týdnu další kokardy do sbírky

ikonka

Dětské reprezentantky Anna Marie a Kristina Vítek pokračovaly v závodění v portugalském městě Vilamoura také v týdnu od 10. do 16. února. I tentokrát se každý den, kdy startovaly, účastnily dekorování. Na místě zůstávají až do konce dalšího týdne.
16.02.2020 18:19  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Druhý závodní týden v portugalském městě Vilamoura pokračoval od 10. února. Třítýdenního skokového maratonu se účastní také české reprezentky z kategorie dětí, Anna Marie a Kristina Vítek.
 
Páteční stodesítku na čas dokončily obě dívky bezchybně. Kristina Vítek se s hřebcem Kamirez Van Orchid's umístila na páté příčce, Anna Marie Vítek s valachem Mateo Di Belle byla šestá. Bez chyb zajely také ve stodvacítce - Anna Marie Vítek s Mama Mia Picobellou Z a Lvs Shelby, Kristina Vítek na koni Unex Cognac IV.
 
V sobotu si dekorování užila Kristina. Umístila se hned dvakrát na pátém místě, ve stodesítce s hřebcem Kamirez Van Orchid's a ve stodvacítce s Lamborghinim. S prvním jmenovaný si pak pro další kokardu, tentokrát za sedmou příčku, dojela i v nedělní soutěži do 110 centimetrů, a ve stodvacítce se sestry Vítkovy opět potkaly při slavnostním vyhodnocení. Anna Marie s Lvs Shelby byly osmé, Kristina a Unex Cognac obsadili desátou pozici.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv jezdkyň