CSI Vilamoura: Mladičká Anna Maria Vítek vyhrála páteční stodvacítku

ikonka

Už třetí týden se české dětské reprezentantky, sestry Anna Marie a Kristina Vítek účastní mezinárodních skokových závodů v portugalském městě Vilamoura a pravidelně jsou dekorovány. V pátek 21. února se v závěru dne dařilo především mladší ze sester.
21.02.2020 19:02  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

V pátek 21. února pokračovaly již v třetím týdnu mezinárodní skokové závody v portugalském městě Vilamoura, kde se v roce 2020 koná mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců. Na místě jsou od začátku také dětské reprezentantky Anna Marie a Kristina Vítek a po celou dobu se jim daří.
 
Na předních místech se obě děvčata umístila již v soutěži do 110 centimetrů, jíž se účastnilo bezmála sedm desítek startovních dvojic. Anna Marie obsadila s valachem Mateo Di Belle třetí příčku, Kristina s hřebcem Kamirez Van Orchid's místo čtvrté.
 
Stodvacítka byla ještě početnější - nahlášena byla stovka startujících. I přesto se podařilo mladičké Anně Marii s klisnou Mama Mia Picobella Z dosáhnout bezchybné jízdy v nejrychlejším čase a se svou druhou klisnou Lvs Shelby byla pátá. Bezchybně dojela také sestra Kristina a valach Unex Cognac IV, a to jako osmnáctí nejlepší.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv jezdkyň