reklama 11A

CSI Kronenberg: Řezníček úspěšný v CSIYH, Moussac ve stočtyřicítce

ikonka

Martin Řezníček a šestiletá Conteusina bodovali mezi mladými koňmi v nizozemském Kronenbergu i v sobotu, velmi dobrý výkon podala také Emma Augier de Moussac ve stočtyřicítce. Kvalifikaci do Grand Prix absolvoval Martin se čtyřmi trestnými na kontě.
15.11.2019 19:46  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V pátek 15. listopadu pokračovalo mezinárodní dění v nizozemském Kronenbergu, jehož se účastní také čeští reprezentanti Emma Augier de Moussac a Martin Řezníček.
 
Po čtvrtečním vítězství se podařilo Martinovi v sedle šestileté Conteusiny zajet soutěž pro mladé koně opět bezchybně a tentokrát jim patřilo čtvrté místo. Tento jezdec se účastnil rovněž kvalifikace na nedělní dvouhvězdovou Grand Prix, kde v základním kole s klisnou Chanyou pouze jednou shodil.
 
Ke slavnostnímu dekorování ve stočtyřicítce na čas byla přizvána Emma Augier de Moussac v sedle desetileté klisny Rubio Monocoat Electric. Společně zajely bezchybně navíc v devátém nejrychlejším čase. Umístění je o to cennější, vezmeme-li v úvahu velmi početné startovní pole více než stovky jezdeckých dvojic.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE