reklama 11A

CSI Ebreichsdorf: Zvára ve finále Diamantové túry těsně druhý

ikonka

První květnová sobota byla finálovým dnem Silver a Diamond Tour CSI2* v Ebreichsdorfu. Vítězství ve finále diamantové túry uniklo Zvárovi jen o neuvěřitelné tři setiny sekundy. Svá finále měly také soutěže mladých koní, dvě ze tří ovládl Papoušek.
04.05.2019 21:22  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Sobota 4. května přinesla v rakouském jezdeckém areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu první finálové soutěže jednotlivých túr. Z řady soutěží dvouhvězdového CSI se jednalo o finále Silver B Tour na 130 cm, kde dokončil bezchybně na pátém místě Přemysl Adam s holštýnskou Quadrou. Dále pak finále Silver A Tour na 135 cm, tam se na medailové bronzové pozici umístil Jan Štětina s osmiletým hřebcem Gylord, nicméně s nulou dojela také teprve patnáctiletá Eliška Hasnedlová v sedle české klisny Vepora.
 
Do finále diamantové túry na 145 cm nastoupilo dvaapadesát jezdeckých dvojic, osmi z nich se podařilo probojovat do rozeskakování a pouze čtyři absolvovaly i rozeskakování s nulou. Mezi nimi byl rovněž Ondřej Zvára, kterému uteklo vítězství o pouhé tři setiny sekundy od vítězné ukrajinské reprezentantky Anastasiia Yershova v sedle Osmana. Další bezchybný byl na třetí příčce Oleksandr Prodan a Ketan PKZ a na čtvrté pak Michael Fritsch s Balistem.
 
V rámci dvouhvězdového CSI proběhlo také další kolo Gold Tour na 140 cm, kde se z českých reprezentantů dařilo nejlépe Matěji Kotalíkovi s osmiletým valachem Liston Achterhoek, kteří dokončili bezchybně na dekorované desáté příčce.
 
Sobota přinesla také finále soutěží pro mladé koně, v nichž opět kraloval Kamil Papoušek. Dvě ze tří dokonce zvítězil - šestileté v sedle hannoverské klisny Charlyn a sedmileté s hannoverským valachem Great Feeling. Dařilo se však také v sedmiletých Natálii Roučkové s Matissem, když dokončili bezchybně na 4. příčce, a v této soutěži rovněž Kamilu Papouškovi s dalším koněm, valachem Harvey.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE