CSI Ciekocinko: Vingrálková ve čtvrtek dvakrát první a jednou druhá

ikonka

Druhý týden Baltica Equestrian Spring Tour opět zahájil parkury pro mladé koně a Sáře Vingrálkové se podařilo i tentokrát ve finále sedmiletých koní v sedle Damocla from Second Life Z vyhrát. Úspěšná byla rovněž s Celanou Z a Oscarem des Fontaines.
02.07.2020 20:19  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Již v úterý 30. června zahájil druhý týden Baltica Equestrian Spring Tour v polském Ciekocinku, kde aktuálně se svými koňmi závodí také české reprezentantky. Úvod opět patřil mladým koním. Sára Vingrálková opakovala svůj triumf z minulého týdne a v sedle Damocla from Second Life vyhrála ve čtvrtek 2. července finále pro sedmileté koně.
 
Na úspěšné vlně pokračovala Sára také ve stotřicítce na čas, kde z více než padesátky startujících vybojovala v sedle Celany Z další vítězství, a čtvrtek završila druhou příčkou v nejvyšší soutěži dne, stočtyřicítce na čas. To se podařilo v sedle osmnáctiletého plemeníka Oscara des Fontaines, navíc ve velmi početném startovním poli pětaosmdesáti koní.
 
Ve čtvrtek se dařilo také Nikole Bielikové s desetiletou Delisou. V soutěži do stotřiceti centimetrů na čas dojely bez trestných bodů v šestém nejlepším čase.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Sáry Vingrálková