reklama 11D

CSI Ciekocinko: Víkend ve znamení českých úspěchů nejen v Grand Prix

ikonka

V sérii českých úspěchů v polském Ciekocinku pokračovaly naše juniorky i během víkendu na přelomu srpna a září. V Grand Prix se dobře předvedla sedmnáctiletá Sára Vingrálková, ve finále Gold Tour pak patnáctiletá Mariana Michllíčková.
01.09.2019 21:27  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Do nedělní Grand Prix při mezinárodních skokových závodech v polském Ciekocinku nastoupilo celkem čtyřiačtyřicet dvojic, mezi nimi rovněž dvě české reprezentantky, každá se dvěma koňmi. Do rozeskakování mezi dalších deset dvojic se podařilo probojovat pouze sedmnáctileté Sáře Vingrálkové v sedle koně Kas-Sini DC, kde dvakrát chybovali a patřila jim tak výsledná jedenáctá příčka.
 
Dařilo se také terpve patnáctileté Elišce Hasnedlové, když ve finále Gold Tour s překážkami do 140 centimetrů zajela s Veporou v obou fázích bezchybně a získala tak skvělé páté místo, a se svým druhým koněm Feegasus byla s chybou v druhé fázi devátá. Dobrý výkon předvedla v neděli navíc Nikola Bielíková - s koněm G-Star SL zajela obě fáze stopětatřicítky s nulou celkově šestá z čtyřiadvaceti startujících.
 
Ani sobota nebyla bez českého úspěchu - v rychlostní soutěži do stodvaceti centimetrů dokončila na velmi dobrém třetím místě patnáctiletá Mariana Michlíčková v sedle Cornet's Boy.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE