CSI Ciekocinko: V nedělní 140 zazářila teprve patnáctiletá Hasnedlová

ikonka

První týden Baltica Equestrian Spring Tour 2020 v polském Ciekocinku završila v neděli 28. června dvoufázová stočtyřicítka. V soutěži se velmi dobře předvedla teprve patnáctiletá Eliška Hasnedlová a dokončila v sedle Vepory obě fáze bezchybně.
29.06.2020 06:26  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

Dvoutýdenní skokový maraton Baltica Equestrian Spring Tour 2020 zahájil již v úterý 23. června a na místo dorazily také české reprezentantky. Nejmladší z nich, patnáctileté Elišce Hasnedlové, se vydařila nedělní dvoufázová stočtyřicítka, na jejíž start se postavilo bezmála devadesát jezdeckých dvojic.
 
Eliška Hasnedlová a jedenáctiletá klisna Vepora byly jednou z pouhých osmadvaceti dvojic, kterým se podařilo dokončit obě fáze bez jediného trestného bodu, a připadla jim výsledná 23. příčka. "Mám super pocit, zatím vše funguje tak, jak má," vzkázala Eliška.
 
Nedělní Velkou cenu s překážkami do 145 centimetrů vyhrála belgická dvojice Simon Morssinkhof a Vivolta de Gree. Na start se postavily také Sára Vingrálková a Nikola Bieliková, obě však bohužel se svými koňmi chybovaly.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Elišky Hasnedlové