reklama 11B

ČJF rozšířila portfolio celoročních seriálů o Národní poháry

ikonka

Česká jezdecká federace obměnila celoroční seriály vypsané pro letošní sezonu. Některé tradiční série zůstávají, přibyly však Národní poháry ČJF, jichž existuje již osm. Více informací k seriálům, z kterých mohou jezdci vybírat, najdete v článku.
21.03.2019 12:36  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Vedle tradičních seriálů, které vypisují samostatně subjekty v rámci ČJF, jako jsou Český skokový pohár, Zlatá podkova a Zimní jezdecký pohár, publikovala Česká jezdecká federace také pravidla pro seriále, jež vypisuje přímo tato organizace.
 
Oproti roku 2018 došlo k sjednocení několika disciplín a kategorií pod „Národní poháry“. Letos se pojedou pohár pro děti a juniory ve všestrannosti a zvlášť také pro pony. Skokané mají vypsaný Národní pohár pro pony a dále dva stylové Národní poháry pro děti na ponících a pro děti a juniory.
 
Dále existují Národní poháry pro drezurní jezdce. Jeden je určený dětem a juniorům, druhý je pro jezdce ve věku U25 a pro seniory. V neposlední řadě se rozbíhá Národní pohár v reiningu.
 
Navíc všestrannost má ještě dvě speciální série. Jednou je šampionát mladých koní a druhé je Česká jezdecká liga. V ní mohou bodovat jezdci, kteří nedokončili soutěž vyšší úrovně než L. Otevřená je pro pět věkových kategorií od mládeže až po veterány a jejím cílem je podpořit začínající sportovce.
 

Kompletní přehled a pravidla seriálů najdete TADY




Štítky: ČJFseriál
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE