ČJF reaguje na vládní opatření proti koronaviru. Ruší vzdělávací akce

ikonka

Česká jezdecká federace sleduje vývoj kolem opatření proti šíření viru Covid-19 a je připravena operativně reagovat na aktuální situaci. Prozatím s okamžitou platností ruší na celostátní úrovni doškolování funkcionářů a Sportovní centra mládeže.
10.03.2020 13:58  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB

Výkonný výbor České jezdecké federace (ČJF) přijal na svém úterním zasedání oficiální opatření v souvislosti s vládním nařízením ohledně boje proti šíření viru Covid-19. Česká republika s platností od 10. března zakázala všechny sportovní, kulturní i náboženské akce s vyšší účastí než 100 osob.
 
Česká jezdecká federace v reakci na nejnovější události s okamžitou platností ruší vzdělávací akce pořádané pod hlavičkou ČJF. Ustanovení se týká doškolování funkcionářů a Sportovních center mládeže na celostatní úrovni a platí na dobu neurčitou.
 
"U všech ostatních akcí v rámci ČJF jsou organizátoři a pořadatelé povinni dodržovat aktuálně platná opatření Ministerstva zdravotnictví ČR," uvádí ČJF na svém webu s tím, že je připravena operativně reagovat na případné změny a aktuální situaci. Všechny případné důsledky vyplývající z nových opatření budou řešeny následně.
 

Čtěte více: Zákaz akcí v Česku. Ruší se Jezdecký festival i kvalifikace ZJP ČJF

 
Už v úterý dopoledne oznámili organizátoři zrušení poslední kvalifikaci Zimního jezdeckého poháru ČJF v Tlumačově, která byla plánována na tento víkend, a také Jezdeckého festivalu v Královicích u Slaného.
 
Současná vládní opatření platí až do odvolání a podle ministerstva zdravotnictví budou průběžně vyhodnocována.