ČJF ocení osobnosti roku 2022. Galavečer proběhne v Cubex Centru Praha

ikonka

Již za tři týdny proběhne slavnostní vyhodnocení jezdecké sezony 2022. Česká jezdecká federace připravuje oficiální galavečer na pátek 16. prosince v moderních prostorách Cubex Centra Praha. Oceněny tam budou osobnosti všech sdružených disciplín.
24.11.2022 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB

 
Téměř po třech letech proběhne oficiální galavečer České jezdecké federace. Naposledy se slavnostně vyhlašovali nejlepší jezdci a koně v lednu 2020 prostorách Národního domu na Vinohradech. Další dva ročníky této společenské události se nekonaly kvůli restrikcím v souvislosti s epidemií koronaviru covid-19. 
 
Zástupci zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice avizovali v předstihu, že by letošní sezona měla být opět symbolicky zakončena předávání cen nejlepším sportovcům při společném setkání. Stane se tak ještě před Vánocemi, a to v pátek 16. prosince. Jako místo konání vybrala Česká jezdecká federace ve spolupráci s pověřenou agenturou Cubex Centrum Praha vedle nákupního centra Arkády Pankrác.
 

Psali jsme: ČJF ocenila jezdce a koně roku 2019. Uspěli potenciální olympionici

 
„Během galavečera převezmou ceny úspěšní jezdci, majitelé koní a další osobnosti, které vybraly odborné komise jednotlivých disciplín. Celkem udělíme více jak tři desítky ocenění,“ uvedl generální sekretář České jezdecké federace Petr Kuklík.
 
Začátek akce je naplánován na 18. hodinu, ceremoniál proběhne od 19:00 hodin. „Po oficiální části následuje společenský program, který zpříjemní kapela Jazz Efterrätt a DJ Cut Dem. Celým večerem bude provázet Aleš Suchánek,“ doplnil Petr Kuklík.
 
Ve čtvrtek 24. listopadu byl zahájen prodej vstupenek prostřednictvím sítě GoOut. Podle informací na webu ČJF je cena 850 Kč na osobu, případně je možné objednat celý osmimístný stůl za 5.950 Kč. 
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová