reklama 11B

Chudyba exceloval v Grand Prix. V rozeskakování startoval hned dvakrát

ikonka

Další závodní týden ve Valencii vyvrcholil soutěží Grand Prix, kde se v kvalitní konkurenci prosadil Bronislav Chudyba. Mimo tohoto jezdce nechyběla v GP i Zuzana Zelinková. Ta se ale na rozdíl od Chudyby do rozeskakování neprobojovala…
17.02.2019 19:44  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Kvalitní sestava jezdců se sešla na startovní listině vrcholu dalšího týdne Valencia Tour. Konkurenci více jak padesáti dvojic se postavili také Zuzana Zelinková spolu s Bronislavem Chudybou.

Dvakrát nula, jednou za pět

Slovenskému jezdci se podařilo s oběma svými svěřenci v této soutěži protnout cílovou pásku základního parkuru s nulou. Zajistil si tak hned dvě šance o stupně vítězů. Zopakovat bezchybný výkon se tomuto jezdci ale podařilo pouze s jedním ze svých koní, a to s Frederiksem. Čas této slovenské dvojice na příčky nejvyšší nestačila a musela se tak spokojit s 9. místem.

Během startu se svým druhým svěřencem valachem New York pak Bronislav Chudyba počítal celkem jednadvacet trestných bodů, což uzavřelo šestnáctičlenné startovní pole rozeskakování.

Zuzana Zelinková jako jediná reprezentovala českou vlajku. Spolu s Larimou na tomto parkuru vysokém 145 cm počítala čtyři trestné body na překážkách a jeden trestný bod za překročení času.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Ilustrační foto: FB Bronislava Chudyba





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE