reklama 11A

Chacco Dia opouští českou reprezentaci. Jezdit jí bude Fredricson

ikonka

Česká reprezentantka Emma de Moussac zveřejnila na svém facebookovém profilu, že její velmi úspěšná klisna J.C.S. Chacco Dia, s níž závodí na nejvyšší úrovni CSI, mění stáj. Jejím novým jezdcem nebude nikdo jiný než stříbrný olympionik Fredricson.
12.11.2019 14:46  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Desetiletá klisna J.C.S. Chacco Dia, kterou v posledních čtyřech sezonách sedlala česká jezdkyně Emma de Moussac, a to na nejvyšší úrovni obtížnosti včetně olympijské kvalifikace týmů v Budapešti, mění stáj. Jejím novým jezdcem bude stříbrný medailista z Ria a mistr Evropy roku 2017 Peder Fredricson ze Švédska. 
 
Dvojice nedávno dojela na pátém místě v Grand Prix World Cup v Oslu. Letos na podzim také obsadila třetí místo v Grand Prix Lieru. 
 
„S těžkým srdcem se musím rozloučit s jedním z nejtalentovanějších koní, na kterých jsem kdy jezdila. Měla jsem Chacco Diu od jejích sedmi let a jsem jí nesmírně vděčná, že alespoň část mé sportovní cesty byla se mnou, že jsem jí mohla vidět růst“, uvedla mimo jiné Emma de Moussac na svém facebookovém profilu. Prodeji klisny do týmu Švéda se věnuje také web World Of Show Jumping.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE