reklama 11A

Opglabbeek: Malý pokračuje v krasojízdě

ikonka

Vlajka ČR má zastoupení tento víkend na čtyřech mezinárodních skokových mítincích. Kellnerová v pátek 26. dubna v Hagenu startovala v nejnáročnějších soutěžích, Vítek v Ebreichsdorfu získal bronz a Malý boduje s šestiletými v Opglabbeeku...
26.04.2019 21:11  |  Autor: Lukáš Klingora, Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 

Opglabbeek: Malý pokračuje v krasojízdě

 
Belgický skokový mítink v Opglabbeeku přinesl další úspěšnou sérii Jana Malého s mladými koňmi. V kategorii pro šestileté koně tentokrát dokonce vyhrál v sedle KWPN valacha Illinois, s nímž obsadil předchozí den druhou příčku, další bezchybný výkon dosáhl s valachem Excalibur Sr Z , nicméně s nulou dokončil i Filip Doležal s Naganem. Jan Malý se dále účastnil s valachem Zarthago Br Z soutěže Mercedes Prix do 145 cm, tu dokončil s jedinou chybou na 26. místě.
 

V Saint Tropez hájí české barvy Emma Augier De Moussac

 
Mezitím v Saint Tropez nasbírala několik cenných nul Emma Augier De Moussac - ve stočtyřítce v sedle valacha Jules Verne DB , ve stopětačtyřicítce s klisnami J.C.S. Chacco Dia a Courage a ve stopadesátce s klisnou Diva jednou chybovala.
 

Páteční vrcholy v Hagenu v podání Anny Kellnerové

V německém Hagenu startuje v silné konkurenci v nejvyšších soutěžích Anna Kellnerová. Ani v rámci pátečního programu nevynechala nejnáročnější soutěže a zářila.

V sedle hřebce Colando 21 se česká reprezentant představila ve stočtyřicítce při CSI2* a nechybovala. Ve startovním poli převážně domácích parkurových hvězd to stačilo na 29. příčku. Náročný parkur vysoký 150 cm v rámci CSI4* absolvovala Anna spolu s Giljandrem van den Bosran. Čistým výsledkem v první fázi se česká dvojice kvalifikovala do následující fáze. Tam ale tato dvojice inkasovala čtyři trestné body.


Čtěte také: V Sopotech je po krosech. Příhoda se v CCI3* posunul na 6. místo
 

V Ebreichsdorfu na stupních vítězů

V rakouském Ebreichsdorfu se v pátek česká vlajka postavila na start pouze jednou a stačilo to na bednu! Miloslav Vítek v sedle Chicago-Ra startoval v soutěži CSI2*, kde překážky měřily 130 cm. Po bezchybné jízdě ve startovním poli více jak čtyřiceti dvojic vybojovali čeští zástupci bronz.

 

Výsledkové a startovní listiny: CSI Hagen ZDE, CSI Ebreichsdorf ZDE, CSI Opglabbeek ZDE, CSI Saint Tropez ZDE

ilustrační foto: Lukáš Najman





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE