reklama 11C

Čeští reprezentanti slavili vítězství při CVI v Budapešti. Čtyřikrát!

ikonka

Výjezd české reprezentace na mezinárodní voltižní závody CVI do maďarské Budapeště snad ani nemohl dopadnout lépe! Početná česká ekipa odtamtud odváží krásná čtyři vítězství. Češi jednoznačně ovládli soutěže skupin a nejen ty…
05.05.2019 19:03  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |  
OBRAZEM
| FANCLUB
reklama 12B

Skvělou formu přivezly české jezdkyně do soutěže určené dětem v rámci 1*. Pro vítězství si s konečným výsledkem 6,584 bodů dojela Emma Žůrková. Málo chybělo k tomu, aby Češi odvezli z této kategorie také stříbro. Valerii Gasanové od toho dělily pouhé tři setiny bodu a musela se tak spokojit s bronzem.

Stejná umístění braly Češky i v soutěži dětí 2*. Tam si pro vítězství dojela Klára Kyselá s 6,492 body a elitní trio s 6,326 body uzavřela Adéla Kotolová.
 

Výsledky spolu s fotogalerií Petra Videnky z prvního dne najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 

Silnou konkurencí byly v Budapešti české skupiny. Ty totiž ovládly soutěž juniorů 2* i seniorskou soutěž 3*. Mezi juniory exceloval tým TJ Slovan Frenštát, který na konci jako jediný překročil hranici výsledného skóre 7 bodů. S více jak jednobodovým náskokem, a taktéž přes hranici sedmi bodů, odváží se seniorské soutěže vítězství skupina JK Voltiž Albertovec.

Češi obsadili elitní příčky také v individuální soutěži juniorů 2* a seniorů 3*. V první zmíněné z toho bylo stříbro Terezy Czyžové se 7,310 body.  Mezi seniory brala bronz Kateřina Kocurová s 5,812 body.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Petr Videnka





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE