reklama 11A

Čeští reprezentanti na předních místech ve Wiener Neustadtu i Lieru

ikonka

Neděle 19. května se stala vrcholem mezinárodních závodů v rakouském Wiener Neustadtu i belgickém Lieru, tedy závodům, kde reprezentovali také čeští jezdci. Ve Wiener Neustadtu zářili Přemysl Adam a Adéla Pokorná, v Lieru pak Emma Augier de Moussac.
19.05.2019 22:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V neděli se ve Wiener Neustadtu dařilo Přemyslu Adamovi a Adéle Pokorné

 

Nedělní program v rakouském Wiener Neustadtu otevřel poslední čtyři soutěže tohoto skokového mítinku. V pořadí první bylo finále Small Tour, kde si díky bezchybné první i druhé fázi parkuru do 130 cm vysloužil Přemysl Adam v sedle klisny Quadra páté místo. Úspěšný byl tento jezdec i při L.A. Spring Grand Prix II 2019 na 145 cm, tentokrát s hřebcem Cachas. Chyba v základním kole mu sice nedovolila zúčastnit se rozeskakování, i přesto se účastnil slavnostního dekorování jakožto celkově dvanáctý.
 
Radost měla jistě i Adéla Pokorná. V rámci Elite Tour do 120 cm se probojovala s oběma svými koňmi do rozeskakování a oba byli dekorovaní. S Alabamou dokončila s nulou i tentokrát a obsadila sedmou příčku, jednu chybu inkasovala s valachem Gran Cornetto, což stačilo na celkově desátou pozici.
 
Celkové výsledky z Wiener Neustadtu najdete na TOMTO ODKAZU.
 

Emma Augier de Moussac pátá ve Velké ceně při CSI2* v Lieru

 

V neděli 19. května vrcholily v belgickém Lieru dvouhvězdové mezinárodní skokové závody, jichž se účastnila rovněž česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. S klisnou J. C. S. Chacco Dia se postavila na start Velké ceny s výškou překážek do 145 cm a bezchybně absolvovaly nejen základní kolo, ale také rozeskakování. Celkově tak získaly skvělé páté místo!

 

Kompletní výsledky z Lieru najdete ZDE.
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE