reklama 11C

Čeští militaristé v Baborówku. Příhoda uzavírá TOP10 po drezuře CCIO4*

ikonka

Skvělý vstup do náročné soutěže CCIO4*-L v rámci polského mezinárodního mítinku v Baborówku má za sebou Miloslav Příhoda. Český jezdec v pátek 24. května zajel v sedle Ferreoluse drezurní úlohu, který českou dvojici postavila na průběžné 10. místo…
24.05.2019 19:45  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V konkurenci zvučných jmen při CCIO4*-L se v pátečních drezurách neztratil pod českou vlajkou jediný startující Miloslav Příhoda. Český reprezentant startuje v této soutěži spolu s Ferreolusem, s nímž zajel úvodní část soutěže s penalizací 33 bodů. Tento výsledek dvojici stačí na skvělou průběžnou desátou příčku ze startovního pole jednadvaceti koní.

Miloslav Příhoda se po dvou částech ujal vedení soutěže určené pro mladé koně CCI2*YH, a to spolu s Eldoradem.

Vydařenou drezuru má za sebou také Eliška Opravilová, které máme možnost držet palce při startu v sedle Dunkase A v soutěži CCI4*-S. Tato dvojice v cíli drezurní části počítala penalizaci 35,5 bodů a stojí na pěkné 13. příčce. Na průběžné 23. místo stačil výsledek 38,6 bodů Roberta Pokorného, který v této soutěži sedlá Floor.

V soutěži CCI3*-S se nejlépe po drezuře umístil s českou vlajkou Miloslav Trunda, kterému v sedle Shutterflyke náleží 36. příčka. Skoky a drezuru mají za sebou jezdci v rámci CCI2*-S a i tam najdeme česká želízka v ohni. Nejlepšího výsledku po dvou částech dosáhla Barbora Kamirová. Ta v sedle Contha Balou stojí před závěrečným krosem na 22. místě průběžné výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: archiv Miloslava Příhody





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE