reklama 11C

Čeští koně všestrannosti mají za sebou vet-check. Víme již časy drezur

ikonka

Ve čtvrtek ráno se tokijském jezdeckém centru uskutečnil tzv. vet-check, resp. první veterinární inspekce koní, kteří odstartují v disciplíně všestrannost. Svěřenci Miloslava Příhody a Miroslava Trundy prošli v pořádku a jezdci už ví, kdy odstartují.
29.07.2021 09:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Veterinární inspekce koní všestrannosti proběhla ve čtvrtek od 9:30 a nechyběli u toho již ani spolumajitelé Ferreoluse Miloslava Příhody – Vladimír Malák a Barbora Bínová, kteří z Prahy do Tokia vyrazili v úterý odpoledne. 
 
Drezurní zkouška olympijské soutěže všestrannosti v Tokiu je rozdělena do tří částí. Ty se uskuteční postupně v pátek ráno, podvečer a v sobotu ráno. 
 
První páteční blok začíná v 8:30 (1:30 SELČ) a končí těsně před 11. hodinou. Podvečerní druhá část začíná v 17:30 (10:30 SELČ) a končí zhruba ve 20:00 (13:00 SELČ). Poslední blok odstartuje v sobotu od 8:30 hodin a kompletní výsledky drezur budeme znát v 11:00 hodin místního času, tedy asi ve 4:00 hodin u nás.
 
Miloslav Příhoda s Ferreolusem odstartuje v pátek od 10:32 hodin, což je v přepočtu na středoevropský letní čas v 3:32 hodin. Na Miroslava Trundu s klisnou Shutterflyke přijde řada až v sobotu od 8:36 hodin, tedy v 1:36 našeho času. 
 

Nepřehlédněte: Olympijská všestrannost se blíží. Jezdci si již prohlédli trať krosu

 
Celé soutěže je možné sledovat on-line prostřednictvím Eurosport Player po uhrazení měsíčního poplatku 129 Kč. Česká televize se jízdě Miloslava Příhody bude věnovat předběžně v pátečním sestřihu na ČT Sport kolem 15:30 hodin. Výkon Miroslava Trundy by mohl být k vidění v bloku přímého přenosu od 2:35 hodin. Změna programu je však vyhrazena, a tak kdo nechce nechávat nic náhodě, musí se spolehnout na internetový stream.
 
Na Jezdci.cz se budeme snažit získat ohlasy jezdců co nejdříve po soutěžním bloku a nabídnout vám je aktuálně ve zpravodajském podcastu. 
 
Foto: se souhlasem Barbory Bínové, Vladimíra Maláka, Miloslava Příhody a Nikol Šestákové
 
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE