reklama 11C

Češky v Olivě pokračují. Úspěchy sbírají i druhý týden.

ikonka

České jezdkyně navazují ve španělské Olivě na úspěchy z prvního skokového týdne. Mezi mladými koňmi zářila ve středu i čtvrtek 23. – 24. ledna Zuzana Zelinková s novou posilou stáje Abby. V těžších parkurech se vedlo Emmě Augier de Moussac.
24.01.2019 18:52  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během středečního i čtvrtečního dne se dařilo Zuzaně Zelinkové v sedle šestileté klisny Abby. V soutěžích pro mladé koně podala tato česká dvojice stabilní výkony a zajistila si nejprve čtvrté a poté třetí místo. Čtvrtou příčku získaly po rozeskakování ve středeční finále šestileté túry, když se závodilo na parkuru 130 centimetrů vysokém. Tento parkur se vydařil i Indiře H, kterou vedla taktéž Zuzana Zelinková. Jejich bezchybný výkon v základním kole i rozeskakování stačil na sedmou příčku.

Ve čtvrtek pak Zuzana Zelinková obsadila s Abby třetí pozici, a to ve dvoufázovém skákání. Opět se jednalo o uzavřenou soutěž pro mladé koně, a to na parkuru 130 centimetrů vysokém.

Vydařené výkony má za sebou i druhá česká reprezentantka. Emma Augier de Moussac sedlala taktéž několik mladých koní, nejvýraznější výsledek se jí podařil se sedmiletou Homey. Ve dvoufázovém skákání 140 centimetrů vysokém totiž vybojovala druhé místo konečného pořadí. Jednalo se o speciální dvě fáze, kdy do druhé části postoupili všichni jezdci, kteří dokončili fázi první.

 

Emma Augier de Moussac se však prosadila také v sedle starších koní, a to na parkurech do 145 centimetrů.

 

Ve vyšších soutěžích jsem se dočkali dobrých výkonů od Emmy Augier de Moussac. Nejtěžší soutěž čtvrtečního dne se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém, a to v rámci Gold 4. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas a na startu se sešlo více jak 80 startujících. Nechyběli přitom úspěšní evropští jezdci jako Julien Epaillard, Nicola Philippaerts či Roger Yves Bost.

Emma Augier de Moussac sedlala svoji úspěšnou klisnu Divu, s níž dokončila parkur bez trestných bodů. Z 29 bezchybných jízd stačil dosažený čas české dvojice na pěkné dvanácté místo konečného pořadí.

Podobný výsledek podala tato jezdkyně i s klisnou Rubio Monocat Eletric. V soutěži 140 centimetrů vysoké taktéž nechybovala a dojela si podruhé během dne pro dvanácté místo konečného pořadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně




Prolistujte si naším archivem příspěvků o tomto místě! Díky své poloze je na začátku roku častým cílem českých jezdců, kteří tam závodí několik týdnů! 
 

reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE