reklama 11D

Český úspěch ve Fontainebleau. Green Rocks zvítězil lehce o 5 délek

ikonka

Green Rocks se po říjnovém druhém místě z Nancy opět vrátil na vítěznou cestu. Pondělní triumf ve francouzském Fontainebleau byl pro valacha trenéra Grega Wroblewského šestým vítězstvím z posledních sedmi startů.
18.11.2019 16:50  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
Sedmiletý valach Green Rocks v pondělí odpoledne opět potvrdil, že je zvláštním fenoménem. Tmavý hnědák v majetku Ivany Porkátové zvítězil lehce o 5 délek ve steeplechase na 3600 metrů ve Fontainebleau.
 
Svěřence Grega Wroblewského odjezdil ve Francii působící Sertaš Ferhanov. Další český zástupce Quinze de la Rose ze stáje Aryman Divoký absolvoval aktivní dostih ze špice, ale v závěru mu začaly docházet síly a Jan Faltejsek ho zadržel.
 
Green Rocks, který absolvoval všech devatenáct startů své kariéry na zahraničních drahách, se za posledním skokem s lehkostí dostal před francouzské soupeře. V cíli druhý Limporo ze stáje Guillaume Macaira vlastní známku 59, třetí doběhl Prince de la Barre.
 
 
Pondělní úspěch je jeho šestým překážkovým vítězstvím, přičemž ta předchozí získal v polské Wroclawi a německém Mannheimu. V minulých dvou sezonách ho přibrzdily v rozletu zdravotní problémy, v tomto roce se objevil na dráze už potřetí a z toho podruhé ve Francii. Už koncem října finišoval druhý v Nancy.
 
Sumou výher na překážkách se britský odchovanec přehoupl přes hranici 1,1 milionu korun.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE