reklama 11B

Český úspěch v malé GP při PlayOffs TV objektivem

ikonka

V neděli 16. prosince dopoledne vyvrcholily při galashow světového parkuru v pražské O2 areně soutěže kategorie CSI2*. Hlavní soutěží na této úrovni byla Grand Prix s výškou do 145 centimetrů. Připravili jsme z ní pro vás krátkou televizní reportáž.
17.12.2018 16:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 

 
Sedm dvojic se probojovalo díky bezchybné jízdě v základním kole do rozeskakování. K naší radosti mezi nimi nechyběla ani česká reprezentantka Sára Vingrálková s osmiletým hřebcem Kas – Sini Dc. Na start se postavila jako druhá od konce a v tu chvíli vedoucí pozici držel Philip Houston z Německa na klisně Stone Cold Sober. 
 
Jejich čas se Sáře Vingrálkové překonat nepodařilo, ale věděla, že nemůže skončit hůř než třetí, jelikož do cíle nedovezla žádný trestný bod a po ní zbývala již jen jedna dvojice – Charlotte Bettendorf s klisnou Hope Street. A právě tato jezdkyně z Lucemburska dokázala z bezchybných zajet úplně nejlepší čas v hodnotě 34,10 sekundy, což pro ni znamenalo vítězství. Sáře Vingrálkové zaplněné tribuny gratulovaly ke krásné bronzové příčce.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE