reklama 11C

Český tým v Avenches: Březina, Příhoda a Trunda mezi evropskou elitou

ikonka

Ve švýcarském Avenches začíná ve čtvrtek mistrovství Evropy ve všestrannosti, kterého se účastí i tříčlenný český tým. Cona Cia Pavla Březiny, Ferreolus Lat Miloslava Příhody i Trnka-Ruf Miroslava Trundy prošli ve středu veterinární kontrolou.
22.09.2021 21:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
„Vše probíhá zatím podle plánu. Ve středu od 16:00 hodin začala veterinární zkouška a všichni naši koně ji absolvovali bez problémů,“ uvedl Miloslav Příhoda, jehož nyní čeká, stejně jako Pavla Březinu, volný den.
 
Drezurní zkouška evropského šampionátu ve všestrannosti je totiž rozdělena do dvou dnů. První polovina startovního pole nastoupí ve švýcarském Avenches během čtvrtka 23. září, kdy se představí z Čechů pouze Miroslav Trunda v sedle klisny Trnky-Ruf. 
 

Psali jsme: FEI vyslyšela hlasy komunity. ME ve všestrannosti 2021 bude v Avenches

 
Soutěžit se bude od 10:00 a první české želízko v ohni je na startovní listině dvanácté v pořadí, konkrétně v 11:37 hodin po krátké přestávce na úpravu povrchu. Pavel Březina s Cona Ciou odstartuje v pátek přesně v poledne. Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat přijdou na řadu v 15:22 hodin.
 
Jak to aktuálně v dějišti mistrovství Evropy vypadá, na to se můžete podívat prostřednictvím fotogalerie. 
 
Foto: poskytl Miloslav Příhoda



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE