reklama 11B

Český juniorský tým vybojoval třetí místo v Poháru národů v Ciekocinku

ikonka

V pátek 23. srpna nabídl program mezinárodních skokových závodů v polském Ciekocinku vedle dalších také soutěže Pohárů národů dětí, juniorů a mladých jezdců. České juniorské družstvo vybojovalo výbornou třetí příčku.
23.08.2019 15:31  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

Mezinárodní skokový mítink v Ciekocinku probíhá od úterý 20. srpna. První vrcholy přinesl páteční program, během kterého se konaly soutěže Poháru národů v kategorii dětí, juniorů a mladých jezdců.
 
Zatímco v soutěži dětí a mladých jezdců Česká republika nemá zastoupení, v juniorském Nations Cupu se české reprezentantky blýskly výborným třetím místem. Přitom startovaly jako trojice, takže přišly o výhodu škrtu nejhoršího podaného výkonu v každém ze dvou kol.
 
Eliška Hansedlová překonala s Veporou dva parkury s překážkami do 140 centimetrů napoprvé s jediným trestným bodem za překročení času a podruhé s dvěma chybami na překážkách. Mariana Michlíčková na Leeve Junge 2 dovezla po jednom trestném bodu z každé části soutěže a Sára Vingrálková na klisně L´Amour podpořila tým dvěma nulami. Celkem tedy české trio nasbíralo 11 trestných bodů. 
 
Z vítězství se radoval dánský celek, který dokončil s čistým kontem, když se nepočítaly dvě eliminace zahajující jezdkyně a ostatní kolegové již nechybovali. Druhou příčku brali Švédi s jedním započítaným shozením. Za českým týmem se pak od čtvrtého místa seřadili Němci, Poláci a Italové. 
 
Sára Vingrálková se v poslední soutěži dne, stopětačtyřicítce bodované do Longines Ranking, předvedla ve skvělé formě i s dalším ze svých koní Kas-Sini DC. Kurz překonala bez zaváhání a dosažený čas stačil na desáté místo.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Simona Vingrálková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE