reklama 11B

České úspěchy v rámcových soutěžích při PlayOffs

ikonka

Prosincové závody Global Champions PlayOffs v Praze přinesly nejen vrcholy týmové a individuální soutěže prestižního seriálu, ale také rámcové soutěže s pěti hvězdami a samostatný mítink CSI2*. Připomeňte si úspěchy českých jezdců v reportáži…
23.12.2018 14:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

SOUHRN Z RÁMCOVÝCH SOUTĚŽÍ PŘI PLAYOFFS SLEDUJTE ZDE

Global Champions PlayOffs, které hostila v polovině prosince pražská O2 arena nabídla také rámcové pětihvězdové soutěže. Poté, co Prague Lions nepostoupili v rámci týmového klání do čtvrtfinále, mohli fanoušci držet pěsti českým jezdcům právě v těchto soutěžích. Velmi pěkný výkon předvedl Aleš Opatrný ve stopadesátce s rozeskakováním, která byla na programu v sobotu 15. prosince. V sedle VDL Fakira dokončil pouze s jedním zaváháním. 
 
Skvělou podívanou připravila pro návštěvníky mítinku Anna Kellnerová. Ta po bezchybném základním kole postoupila s valachem Silverstonem G do rozeskakování. V něm opět dokázala zopakovat čistou jízdu, což se podařilo pouze šesti dvojicím, a s časem 34,53 sekundy obsadila výbornou pátou příčku. 
 
Vítězem soutěže se stal Němce David Will s Forest Gumpem, který byl v rozhodující jízdě ještě o sekundu a půl rychlejší. 
 
Vedle soutěží v rámci Global Champions PlayOffs probíhaly v pražské hale také samostatné závody kategorie CSI s dvěma hvězdami. Jejich vrcholem byla Grand Prix s překážkami do 145 cm připravená na brzké nedělní odpoledne. 
 
Výborně si v ní vedla česká dvojice Sára Vingrálková a Kas-Sini DC, která dokázala překonat základní část bez chyb a v rozeskakování dojela opět s nulou v třetím nejlepším čase. Rychleji než Sára Vingrálková procválali cílem se svými koňmi jen dva jezdci. Němec Phillip Houston v sedle klisny Stone Cold Sober obsadil druhou příčku. Vítězkou se stala Lucemburčanka Charlotte Bettendorf na devítileté klisně Hope Street, která do rozeskakování nastupovala jako poslední a dokázala plně využít toho, že znala výsledky svých soupeřů.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE