reklama 11C

České skóre v Olivě: bezchybné jízdy i umístění v Top Ten

ikonka

Čtvrteční závodní den ve španělské Olivě přinesl oběma českým jezdkyním úspěchy. Zuzana Zelinková si připsala dvě umístění v elitní desítce, Emma Augier de Moussac dokázala při všech pěti startech dokončit základní kolo bezchybně.
17.01.2019 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká zástupkyně Zuzana Zelinková se mohla během 17. ledna radovat hned dvakrát z umístění v elitní desítce. Výborné páté místo získala s nadějnou šestiletou klisnou Indirou H, a to v soutěži 125 centimetrů vysoké, která byla vypsána jako dvoufázové skákání, a to výhradně pro šestileté koně.

V soutěži, v níž zvítězil Scott Brash, se Zuzana Zelinková také radovala z umístění v Top Ten. Ve skokové zkoušce 135 centimetrů vysoké, určené pro sedmileté koně, dosáhla po bezchybném výkonu na devátou příčku s klisnou Ekatharina.

 

Češkám se v Olivě daří! Četli jste předešlé příspěvky?

 

Vydařený čtvrtek to byl i druhou českou zástupkyni. Ta navíc navázala na středeční úspěch, kdy se radovala ze třetího místa. Emma Augier de Moussac se předvedla v sedle pěti koní a se všemi absolvovala základní kolo bez chyb. A to včetně nejvyšší soutěže, v které startovala.

Nejprve nechybovala s dvanáctiletou klisnou Courage a desetiletou klisnou J.C.S.Chacco Diou v soutěži 130 centimetrů vysoké. Následně se jí dařilo i na parkuru 140 centimetrů vysokém, kde odstartovalo více jak 80 dvojic.

Lepší výkon podala s desetiletou klisnou Rubio Monocat Electric, s níž po bezchybném projevu v obou částech parkuru skončila jedenáctá. Jízda však byla pouze rychlejší. Emma Augier de Moussac si totiž připsala nulu na konto i se svojí stájovou jedničkou Divou, pomalejší čas druhé fáze však na elitní dvacítku nestačil.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE