reklama 11A

Česká vytrvalost o sobě dala vědět při CEI v polském Kliczkowě

ikonka

Na přelomu srpna a září reprezentovali čeští vytrvalci na mezinárodních jezdeckých závodech v polském Kliczkowě. Při CEI2* startovalo patnáct dvojic, mezi nimi také Táňa Terberová a Lucie Škábová, obě dokončily v první polovině výsledkové listiny.
02.09.2019 11:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká vytrvalecká ekipa se na přelomu srpna a září vypravila do polského Kliczkowa, kde se účastnila obou nejobtížnějších soutěží na 120 a 80 kilometrů.
 
Na start dvouhvězdového CEI se postavily Lucie Škábová s koněm Arian S a Táňa Terberová v sedle Kaite a patřily mezi deset účastníků, kterým se podařilo soutěž dokončit, pět dvojic bylo vyloučeno. Lucie dojela s průměrnou rychlostí 16,2 kilomterů za hodinu šestá, Táňa pak díky rychlosti 15 kilometrů v hodině sedmá. Zvítězila domácí dvojice Maria Landau a VIP Kossack, ta soutěž absolvovala v průměrné rzchlosti 18,1 kilometrů v hodině.
 
Do jednohvězdového CEI na 80 kilometrů nastoupilo celkem sedm koní a mezi nimi i Petr Jadlovský s koněm Bint Akkra a Barbora Koderová v sedle Agenta Jacka. Oba čeští reprezentanti dojeli téměř souběžně na druhém a třetím místě, Barbora byla o dvě sekundy rychlejší.
 
Kompletní výsledky jsou k dispozici v mobilní aplikaci Yamamah
 
Foto archiv Táni Terberové




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE