reklama 11D

Česká vlajka zastavila Prague Lions v postupu

ikonka

Tým Prague Lions se do semifinále GCL Super Cupu při galashow světového parkuru Prague PlayOffs v O2 aréně nepodívá. Celkových 17 trestných bodů znamenalo první nepostupovou 9. pozici. Stačil jeden trestný bod a vše mohlo být jinak…
14.12.2018 00:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jako první z Pražských lvů vstoupil do kolbiště Belgičan Niels Bruynseels s dvanáctiletou klisnou Gancia de Muze. Již to vypadalo, že překoná celý kurz bez shození, ale to nakonec přišlo v závěrečné dvojkombinaci. Čtyři trestné body inkasovala za jednu chybu také Anna Kellnerová, která jinak se Silverstonem G předvedla velmi pěknou jízdu.

Finišmanem byl Švéd Peder Fredricson s desetiletým Hanssonem WL. Ten sice žádnou z překážek nepobořil, ale Hansson se zalekl skoku v barvách české národní vlajky. Neposlušnost znamenala penalizaci čtyřmi trestnými body, k nimž přibylo ještě dalších pět za překročení stanoveného času.

Sedmnáctibodový týmový výsledek znamenal nevděčné 9. místo, což je první nepostupová pozice.

Českým jezdcům tak domácí fanoušci budou moci fandit již jen při rámcových soutěžích. Jak prozradil Aleš Opatrný, on i Anna Kellnerová by se měli představit v sobotu odpoledne na parkuru CSI5* s výškou překážek do 150 centimetrů. Necelé dvě desítky českých reprezentantů startuje v soutěžní kategorii CSI2*.

 

Kompletní výsledky naleznete pod TÍMTO ODKAZEM.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE