reklama 11A

Češi v Grand Prix Krakova. Opatrný nejrychlejší v základním kole

ikonka

Nedělní program Cavaliada Tour v Krakově vyvrcholil soutěží Grand Prix, kde se představili oba jezdci, kteří hájili české barvy na tomto mítinku. Ze skvělé 11. příčky se radoval Aleš Opatrný, Sára Vingrálková se umístila na 23. místě…
03.03.2019 19:44  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

Rovná padesátka koní odstartovala v nedělní Grand Prix, kterou vyvrcholila krakovská Cavaliada Tour. Na startovní listině nechyběla česká vlajka, a to hned dvakrát.

Sára Vingrálková se v této náročné zkoušce představila na překážkách vysokých 145 cm v sedle Kas-Siniho DC, s nímž po jedné chybě připsala ještě jeden trestný bod za překročení času.

Vítězem se stal Polák Wojciech Wojcianiec, který vyhrál s Cassio Melloni rozeskakování. Dojel s nulou v čase 37,75 sekundy. O sekundu a půl pomalejší byl rovněž čistý Jaroslaw Skrzyczynski na Chacclaně. Třetí místo bral německý jezdec Michael Kölz v sedle FST Dipylon.

 

 

Napsali jsme: Krakovské elitní příčky na dosah. Aleš Opatrný v sobotu nechyboval

 

Stejný osud v podobě smolných čtyř trestných bodů čekal v základním kole i na Aleše Opatrného. Jeden trestný bod za čas se ho ale jednoznačně netýkal. Český reprezentant totiž v sedle Daylight 281 předvedl nejrychlejší jízdu.

Pouze tři dvojice z celého startovního pole dokázaly překonat základní kolo i rozeskakování bez trestných bodů. Na stupních vítězů vlály dvě polské a jedna německá vlajka. K radosti domácího publika rozezněla krakovskou arénu polská hymna. Z vítězství se totiž radoval Wojciech Wojcianiec spolu s Cassio Melloni.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE