reklama 11C

Česká trikolora na vrcholu. Martin Řezníček zakončil Lier vítězstvím

ikonka

S mezinárodním mítinkem v belgickém Lieru se rozloučil v neděli 24. března Martin Řezníček. Český reprezentant bodoval především v Grand Prix při CSI1*, kde zvítězil. Povedený start ale Martin Řezníček absolvoval také na 135/140 cm při CSI2*…
24.03.2019 20:36  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Skvělá forma vydržela Martinovi Řezníčkovi až do posledního dne mezinárodních závodů CSI v Lieru. V rámci nedělního programu se tomuto jezdci nemohl lépe vydařit start v Grand Prix při CSI1*.

Tam se Martin Řezníček postavil na start spolu s koněm Clintin, s nímž absolvoval základní kolo parkuru vysokého 125 cm bez trestných bodů a probojoval se tak spolu s dalšími patnácti bezchybnými dvojicemi do rozeskakování. Ani tam česká dvojice nezaváhala a spolu s nejrychlejším časem rozeskakování se ujala výsledného zlata.

Další nedělní start dokončil český reprezentant spolu s koněm Carlo Zwei B, se kterým nechyběl na startovní listině náročnější soutěže s výškou překážek 135/140 cm při CSI2*. Tam česká dvojice prošla úvodní fází bez trestných bodů, ale chyby přišly v druhé fázi. Nakonec se Martin Řezníček musel spokojit s výsledkem osmi trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: FB Martin Řezníčka





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE